lørdag 9. mai 2015

En liten kjole og oppdatering på vårt store hageprosjekt

 Har sydd og strikket denne kjolen til mitt nydelige tantebarn Kendra.
 Den er strikket i DMC Natura, stoffet er fra Tilda. I tillegg har jeg sydd på en blonde nede. Mønsteret fant jeg på Ravlery, her.
 I bedene rundt om i hagen titter det stadig opp noe nytt. Dette er en ruter lilje, synes denne er utrolig fin. Ganske utrolig at en blomst kan få bitte små ruter :-) Kjøpte denne første gang i fjord, no har jeg plantet den i flere bed. Håper den sprer seg utover, har hørt at den har lett for å gjøre det.
 Dette er en Allium, det er første gang jeg prøver den. Har plantet tre forskjellig. Var veldig spent på om de kom opp og det gjorde de. Plantet masse masse  tulipaner i forfjor og det ble dessverre bare snegle mat. Ser ikke ut som de spiser denne :-) Venter spent på at de spretter ut .

 Også var det vårt store hageprosjekt :-) Slik ser det ut no, drivhuset er snart ferdig. Bare litt små detaljer igjen, også en dør da. Håper døren kommer inn i løpet av helgen, slik at jeg kan flytte inn. Har tomater som er en halvmeter i vinduskarmene, som bare skriker etter å komme ut. Agurkene har begynt å klatre på baksiden av sofaen, hi hi
Kommer flere oppdateringer etter hvert. No skal jeg ut og fortsette, for i dag har vi strålende vær her på vestlandet :-) Ønsker dere alle en fin fin helg.

4 kommentarer:

 1. Så herlig kjole! Kjempefin! Ser ut som dere har fått gjort mye i hagen, og det blir spennende å få tatt i bruk drivhuset tenker jeg. Morsomt med den rutete blomsten, ja. Jeg har ikke så mange blomster og bed, og de få tulipanene mine har rådyrene spist av med en gang knoppene viser seg, så enten blir det ingen blomster, eller så kommer det avspiste tulipanblomster.Lykke til videre med hageprosjektet! :-)

  SvarSlett
 2. Kjempesøt kjole! Og artig med rutete blomster.

  Det var et flott drivhus, kjekt å dyrke egne grønnsaker.

  SvarSlett
 3. Hei Hanne. Tusen takk for hyggelig kommentar. For en nydelig kjole! Og hvilket drivhus! Har dere selv vært arkitekt (mulig du beskriver det lenger ned her, jeg skal ta en titt). Jeg drømmer selv om et slikt et - og en vakker dag.... Enn så lenge henter jeg inspirasjon. Jeg legger deg til bloggrullen min, for dette må jeg følge med på:-)

  SvarSlett
 4. De ruter lilje blomstene var artige, de skulle jeg gjerne hatt! Kan jeg spørre hvor du har klart å finne frø til dem?

  SvarSlett