fredag 20. april 2018

Vasking og klargjøring av drivhus og litt søm

 Maja var med meg på stoff og stil en dag, og hun bare måtte ha dette stoffet. Lider hun av samme galskap som meg....... og mor var jo selvfølgelig ikke vanskelig og be når det var snakk om å sy,, hi hi.
 SÅ da ble det enda en t-skjorte fra jubel og baluba boken,. Synes den er så kul.  Men når Maja kom fra skolen fikk eg grei melding om at det var jo lue hun skulle ha..Så da ble det en lue og da, har enda litt stoff igjen hmmm,, hva skal vi sy av det tro ???

 Må bare vise litt av hva annet eg holder på med for tiden. Har plantet en hel masse med frø som begynner å vokse seg fine og store. Her ser dere Blodbeger og Purpurvindel. Har også plantet en masse andre sorter.

Har også plantet tomater, paprika, chili og sellerirot. I tillegg har eg for første gang prøvd og så en masse stauder, de har ikke begynt å spire enda, så det blir spennende å se om det blir noe av de. Har blitt med i en frø staude bytte klubb på facebook, kjempe spennende :-)
 I dag har eg hatt stor rengjøring i drivhuset, på bildet under ser du at det virkelig trengtes. Så no er eg klar for å flytte inn, håper bare det blir noen grader varmere.
 
God helg til alle dere :-)

2 kommentarer:

  1. Skønne Maja som også har fått nydelig topp og lue. Du er så flink, og så kjekt å se hvor glad barna er for hjemmesydde klær. Gøy at det er blitt "in". Da jeg var liten var det ikke det, og husker jeg ble kjempeglad når jeg fikk "kjøpe" klær. Glad for at nå er det motsatt. Koselig i drivhus-stua di! Så er det en deilig tid vi er inne i nå, selvom her hos meg blir dagene litt annerledes med gipset fot. Kos deg i hagen og God helg! :-)

    SvarSlett
  2. Så flott skjorte og lue som Maja fikk! :) Fine planter du har. Sellerirot har jeg tenkt å prøve også. Godt å få ryddet og vasket litt, ja. Det ble veldig koselig.

    SvarSlett