torsdag 13. juli 2017

Første byggetrinn

Lovet i forrige innlegg at eg skulle fortelle om våre hagesyssler . I år har vi valgt å bruke masse penger på hagen, istedenfor å reise på dyr ferie. Her er vi godt i gang, med første bygge trinn. Eg synes det er utrolig kjekt med slike felles prosjekter.

 Slik ser det ut fra  den ene siden. Det svarte huset som dere ser er garasjen vi bygget i fjor. Langs veggen der skal vi lage utekjøkken. Midt på den åpneplassen før epletreet skal det settes opp en pergola, med tak.
 Epletreet ble plantet ned i fjord, det er en bursdagsgave fra mine foreldre. Vi har bygget terrassen rundt det, og skal fylle på med mer jord. Mulig eg må løfte treet litt da terrassen ble litt høyerer en eg trodde.

 Slik så det ut før vi begynte, som dere ser har vi noe umalt, noe rødt og noe svart. Det er det andre store prosjektet vi har i år.... bytte farge til svart og male garasjen som vi byggde i fjor. Det er ikke lett med det været vi har hatt i år...til og med regn rekord i juni mnd.
 Her ser dere også ett før bilde, terrassen skal bygges i to til tre ulike høyder. På dette området var det fjell og gress før. Fjellknausen ble spengt vekk og jevnet ut når vi sprengte ut til garasjen.

Her ser dere nesten hele området som skal fikses. Så det er litt å gjøre på, kjenner det godt i rygg og knær etter 6 dager med skruing. I dag har eg fri dag, så det er bare til å hoppe i arbeidsklærene og komme seg ut å jobbe :-)
Ønsker dere en fin og god ferie til alle de som har det :-)

4 kommentarer:

  1. Dette blir kjempeflott, og verdt å bytte ut reise med et slikt prosjekt som vil være til stor glede når dere er ferdige. Vi satser på at vi får litt sommer på vestlandet også. Regn hver dag, men med noen få solgløtt innimellom. Jeg har enda en uke igjen på jobb, men har bestilt fint vær til ferien. Du skal se sommeren kommer om en ukes tid. Hihi... Lykke til med byggingen, og fortsatt god sommer! ;-)

    SvarSlett
  2. Oj oj oj, vilket enormt projekt ni har där, men fint blir det och det kan ni njuta av i måååånga år framöver. Hoppas att ni har bättre väder nu så att ni inte behöver jobba i regnet. Önskar er god fortsättning med projektet!

    SvarSlett
  3. Ser utrolig flott ut, og ikke minst veldig innbydende! Riktig god sommer videre.

    SvarSlett