søndag 30. juni 2013

Veske,strikking, hage og ferie :-)

 Da har jeg startet sommerferien, begynte med å gjøre ferdig Kubevesken som var i My quilt. Har sydd den i dongeri, lin og ett stripete japanskt stoff. Veldig fornøyd med stoff valget, men vesken er giga svær.
 Oppi vesken er det en liten veske som er festet med kabinkroker.
 Jeg har dekorert vesken med stempel og fargelagt med stoff blyanter. Synes det er kjempe spennende å leke med ulike materialer :-)
 Dette er sommer strikket mitt + en masse kluter ( er med i en gruppe på facbook, hvor vi får ett nytt klut mønster hver fredag). Stripene over skal forresten bli ett sjal/kast.
Måtte bare vise dere hva gubben har laget til meg, en lenge etterlengtet rose bue :-) Jeg skal ha en Blåregn på den, må bare svinge meg med malerkosten. Plantene står klar :-) 

Ønsker dere alle en fin fin sommer:-)

5 kommentarer:

 1. Ikke bare er du en flink og hendig dame - men også mannen din har teke !!! Heldig du som har fått en så flott blomsterbue og fin fin veske :o)

  SvarSlett
 2. Du den der veska var sannelig fin! :o) Takk for at du var med på min giveaway slik at jeg kunne finne bloggen din. Nå er jeg med her som følger :o) Lykke til med maling og planting :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Väskan som Du sytt är jättefin, tycker jag. Det var lyckat att kombinera jeanstyg, lintyg och ett randigt tyg så som Du gjort!

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Så fin veske du har sydd!
  Og snill man som snekkrer til deg :O)
  God sommer!

  SvarSlett
 5. love the bag - looks great and colours just look good together. perfect for a seaside trip

  SvarSlett