søndag 4. august 2013

Sommersysler

 Her på vestlandet har været vert helt pyton de siste dagene, jeg har min siste ferie uke (som vi hadde tenkt å tilbringe i båten).  Men vi har øs pøs, lyn, torden, 12 til 30,4 grader og vind om enn annen, så her har det for det meste blitt inne sysler :-) Ikke det att jeg har noe i mot det da :-)
 På fredag var jeg og eldstemann og handlet på stoff og stil + Panduro, hadde ikke mindre enn 3 bæreposer med hjem igjen. Blant annet matterial pakke til de søte kortene over her. Lørdag formidag brukte jeg på å lage kort med mine små:-)
 Har strikket en del kluter i sommerferien. Mønsteret er laget av Bitta Mikkelborg og garnet er Tuva. Veldig koselig strikk, har også strikket ferdig sjalet mitt (bildet kommer). Må vaske og blokke det først.
Var så heldig å vinne denne flotte boken på www.fiberandart.no/blog, kan virkelig anbefale den. Er mye jeg kunne tenke meg å lage i den:-) Tusen tusen takk.

Nå skal jeg fortsette med mine sommer sysler, håper jeg skal få ryddet syrommet i løpet av fri uken også.

Fortsatt god sommer til dere alle:-)

3 kommentarer:

 1. Ikke noe særlig ferie-vær på vestlandet nei, litt heldigere har vi nok vært i trøndelag da :-) Men du har laget mange flotte ting ser jeg, artige kort synes jeg :-)

  SvarSlett
 2. Så fine kluter og kort du har laget :O)
  Ja, været har vært litt så som så de siste dagene her også, sol, lyn&torden, regn og vind om hverandre!

  SvarSlett
 3. Kjempesøte kort og fine kluter! :)
  Kos deg med den fine boken!
  Klem Lisa

  SvarSlett