søndag 3. september 2017

Litt strikking og sånn

 I dag har det vært nydelig sol og sommer her i Bergen, helt fantastisk. Så da ble det litt fotografering av to nye strikketopper til Thuva. Den rosa har mamma strikket og den lilla har eg strikket.
 Denn lilla toppen er fra Gjestal katalogen 257, den ligger ute som en gratiskatalog på Gjestal sine sider. Den er strikket i merinoull fra Hjertegarn.
 Den rosa er fra Klompelompe boken. Usikker på hvilket garn mamma har brukt.
 Herlige farger til høsten. Lillemor er veldig varm av seg, så da er det greit med en tynn bommuls genser under en slik ulltopp.
 Må bare vise dere disse nydelige pyntecosmosene. De blomstrer helt vilt hos meg nå. Dette er blomstrer eg må ha hvert år, de er så utrolig villige.
 
 Måtte bare ha med meg litt lyng hjem fra jobben.
 Ett lite glimt av terrassen vi bygget.
Dagens og morgendagens prosjekt. I dag har eg høytrykkspylt, i morgen blir det forhåpentligvis maletid. Vist været blir som lovet. Herlig med litt sommer, har ikke vært mye sol og varme på vestlandet i sommer. Har begynt på enda ett stort prosjekt i sommer. Eldste jenta har fått vårt soverom, og nå skal hennes rom bli mitt nye syrom. Eg kan love dere at det er litt av en jobb og flytte hele syrommet......bilder kommer etterhvert.
Ønsker dere alle en strålende uke :-)

1 kommentar:

  1. Så lekkert strikk til Thuva! Skjønne farger og nydelig strikk! Bildene du har tatt er så fine! Skjønne blomster og så fin uteplass du har fått. Kjekt at vi har fått noen soldager nå i september. :-)

    SvarSlett