lørdag 7. november 2015

Vintersysler

 I går var jeg og ungene i skogen og fant masse fint som vi skal bruke til jul. Jeg har startet pyntingen ute :-) Bare til å fylle på med litt nisser og røde sløyfer så er det jul.


 Litt edelgran, kvister med røde bær. Ett fuglehus , med to støpe fugler, kvister med mose. Blir veldig koselig da. Så får vi se hvor lenge det får stå i fred, ungene synes det er veldig kjekt å leke og fikse litt på ting....

 Ett par gamle skøyter, som jeg kjøpte i salgsboder på Hovden. Pyntet med edelgran og lerkekongler. På det andre bilde er det en julerose (kjøpt i Danmark), en orange morsdagsrose, som står full i knopper (litt redd for hva som skjer med den vist det fryser no). Her i Bergen hadde vi 12 grader i går :-)
 Her er Thuva på kongle jakt. Mamma og pappa sin kongepuddel fikk også være med.
Noe av fangsten vår. Ungene synes det var kjempe kjekt å gå på jakt i skogen:-)
De tre siste dagene har jeg vert mye i hagen og drivhuset. Plukket inn de siste tomatene fra drivhuset, så i dag skal jeg prøve meg på tomat chutney. Håper det blir bra. Beklager litt dårlige bilder i dette innlegget, alle bildene er tatt med mobilen.
Ønsker dere alle en fin helg :-)

4 kommentarer:

 1. Kjekt å gå på tur sammen og plukke ting man kan pynte med. Og lykke til med tomat-chutnyen! :)

  SvarSlett
 2. Å pynte ute med naturmateriale er så koselig. Og så blir det fint nesten uansett. Du har i alle fall et veldig godt grunnlag. Kos deg i tiden fremover. Det er utrolig fint høstvær her også.

  SvarSlett
 3. Å pynte ute med naturmateriale er så koselig. Og så blir det fint nesten uansett. Du har i alle fall et veldig godt grunnlag. Kos deg i tiden fremover. Det er utrolig fint høstvær her også.

  SvarSlett
 4. Så koselig, og så kjekt å ha ungene med på "jakt" i skogen. Ja, det er mye fint å finne i naturen. Ideen med å pynte med de gamle skøytene var også stilig! Kjempeflott pyntet både ute og inne! 😊

  SvarSlett