søndag 25. november 2012

Vinner, løper og klut:-)

 Da var endelig vinneren av giveawayen trukket, det var helle 75 lodd. Jeg brukte Random som kårer av vinneren, og det ble nr.54. Som var Margit med denne fine bloggen. Gratulerer, send meg adressen din så skal jeg sende premien.
 I det siste har jeg sydd denne duken. Skal vell egentlig vere en advents duk, men jeg har sydd den litt mer kombinert. Bruker mye lilla utenom advent og:-)
 Nærbilde. Har brukt ett japanskt stoff som bunn (elsker de stoffene), ensfarget lilla og lilla og krem med gull. Blonde og gull krokelisse.
En ny klut har blitt til, tror det skal holde hart med 7 til, innen året er omme:-(
Ønsker alle en fin fin uke:-)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer til den heldige vinneren :o)
  Løperen din er flott, og kluter må jo bare være kjekt å ha....masser av :o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til Margit! Den løperen var veldig fin og koselig;) Og kluter blir det aldri nok av. Ha ei fin-fin uke;)

  SvarSlett
 3. Den lila löparen som Du har sytt är underbar, tycker jag. Den kan man ha liggande på bordet hela året om. Och så vill jag passa på att gratulera Margit som blev vinnare i Din "give away".

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Heldig hun som vant din flotte give-away, gratulerer til henne !! FLott løper du har sydd, synes også lilla er fint utom advent. Og denne kan jo godt brukes hele året :) Strikka kluter er kjempekjekt! Ha en flott mandag :)

  SvarSlett
 5. WOW!!! Tusen takk, tenk at eg skulle vinne ;o)) .. og tusen takk for mange fine helsingar her...!
  Den lilla løparen var fin Hanne ;o) Sender deg adr som en pm på mail ;o)

  quilteklem

  SvarSlett
 6. Det var en fin løper, og en fin klut!
  God helg til deg :O)

  SvarSlett