fredag 17. februar 2012

God Helg


 Endelig var min egen løper ferdig, dette er den tredje jeg syr. Alle har ulik pynt og bilde, men samme stoff. Jeg bare elsker disse stoffene, det er japanske stoffer. De er mye tykkere vevd enn vanlige quilte stoffer, ser litt ut som lin. Tenkte jeg skulle få sydd meg noen puter som passet til og:-)  I helgen kanskje????
 Måtte bare ha med meg hjem en blomst fra jobben, også en liten sommerfugl som pynt oppi. Kjekt med litt nye blomster på bordet til helgen. Gubben mener jeg kommer til å bruke opp det jeg har av penger på blomster og interiør fra den nye jobben. Han mener vi kommer til å gå i minus når bensin utgifter er betalt.....he he,,,,kan ikke skjønne hvordan han kan si noe slikt??????
Blir ikke mye sying etter en hel dag på jobben, da siger jeg heller ned på sofaen med strikketøyet. Har strikket denne etter dette mønsteret. Denne damen har veldig mange fine mønster på smekker og vaskekluter. I tillegg holder jeg fremdeles på med rommene til ungene, bilder kommer senere.... Dette er forresten nr. 3 av klutene/ smekkene i alongen jeg er med i, har bare 9 igjen:-)

God helg til dere alle, her skinner faktisk solen:-)

8 kommentarer:

 1. Det var en nydelig løper, og blomster må man jo ha - det er jo bare så koselig.
  Flott smekke har du strikket også.

  SvarSlett
 2. Nydelig løper og søt smekke :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin løper du har sydd! Smekken var også veldig søt. Jeg fikk ikke linken din til å virke. Ha en kjempefin helg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar:-) Det var noe gale med linken, har ordnet den no. Er veldig mye fint der...

   Slett
 4. Nydelig løper , og søt blomst. Ler litt av at du skal "ta heile butikken med hjem"! Det blir vl mest sånn fra begynnelsen;-)

  Gratulerer så mye med ny jobb!

  Ønsker deg ei fin helg! Klem,

  SvarSlett
 5. Hei. For en nydelig duk.. Herlige farger og pynt... Ønsker deg en flott helg..

  SvarSlett
 6. Om du bruker hele lønna, så blir det i det minste superkoselig rundt mannen din.;) Kjenner meg forresten veldig igjen.

  Ønsker deg en herlig og kreativ helg.:)

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 7. Så fin løper, og smekke!
  God lørdag :O)

  SvarSlett