tirsdag 18. september 2018

Dobbel lykke og litt ego søm

 Kjøpte meg ett nytt syblad i sommer som eg ikke har hatt før. My Image, utolig mye fint inni, har lyst til å sy alt :-) Skjørt og genser er første mann ut, så får vi se hva det neste blir.
 Slik ser den ut bak. Enkelt skjørt med lommer i sidene (glemte vist å ta bilder av de).
 Mønster er My Image nr 16, stoffet er fra Stoff og stil.
 Har kombinert tre ulike stoff kombinasjoner, jersey,blonde og ett strikket stoff. Synes den ble litt kul med disse kontrastene.
 Skjørtet har strikk i livet.
 Også måtte eg jo bare leke meg litt med Cameoen. Har funnet en side på nettet som har mange gratis filer, det var der eg fant denne og. Her er link til siden vist noen ønsker : caluyadesign.com
 Også må eg fortelle litt om overskriften. Dobbel lykke. Som sagt tidligere var eg 40 år i sommer, eg fikk i den annledning gavekort på Stoff og stil på 700.- trodde eg. Men da eg på fredag dro avgårde for å snope meg noe nytt på Stoff og still, sjekket eg gavekortet. Og til min store overaskelse var gavekortet på 1700.- og ikke 700.- Så gjett om eg koste meg på Stoff og stil. Og for en gangs skyld har eg handlet stoff til meg selv:-) Gleder meg til lang helg :-)


 Når eg var ute og tok bilder i dag oppdaget eg at epletreet var begynt å blomstre igjen. Vi har ett merkelig vær her på vestlandet i for tiden, i dag har vi en skikkelig blås bort dag med hele 18 grader.


 Rosene mine er fulle i knopper, denne oppstamede rosen kjøpte eg også for bursdagspenger. 
Ønsker dere alle en fin dag :-)

2 kommentarer:

  1. Så flotte klær, og tøft motiv du har satt på! Kjekt at du får sydd til deg selv også. For en glede med gavekortet da. Kos deg med syinga! Ja, været er merkelig, men nå kan vi glede oss over innevær og syvær. Her er jeg litt gal, for jeg kjøpte meg overlock forrige uke. Det er bare så gøy. :-)

    SvarSlett
  2. Så fine klær du har sydd deg.
    Gratulerer med dagen som var, for en super gave du fikk :)

    SvarSlett