tirsdag 20. juni 2017

To nye kjoler og ett nytt familiemedlem

 Endelig ferdig med disse to kjolene. De har lagt halvferdig på syrommet en stund no, men i går tok eg endelig mot til meg og gjorde de ferdig :-) Utrolig hvor vanskelig det kan være å ta opp igjen ett arbeid.
 Mønsteret er fra Ottobre og det mønstrete stoffet har eg kjøpt på nett. De ensfargede stoffene er kjøpt på Stoff og Stil.
 Maja Mari og Thuva Emilie var veldig fornøyd med kjolene. Nå krever store søster at det er hennes tur til å få noe sydd. Der står en One Direction jakke på ønskelisten ;-)
 Ett lite nærbilde av lommer og stoff. Nydelige bilder på dette stoffet, ønsker meg flere stoff fra denne designeren.
 Fine katter, og det passer godt hos oss no. For vi har nemlig fått en nydelig liten kattunge :-)

 Dette er lille Julie. Hon var kjapp ut når vi skulle ut å ta bilder, så dette er hennes første tur ut.
 Maja Mari og pusen :-)
 Thea Seline og pusen, er de ikke fine :-) Her i huset lengter vi etter fint vær og ferie. Blir nok mange timer på syrommet i ferien vist dette været fortsetter. Har store planer om å få malt huset, hi hi hi...

3 kommentarer:

 1. Fine kjoler :)

  Krysser fingrene for litt godt vær i sommer :O)

  SvarSlett
 2. Men så ljuvliga klänningar flickorna fått ♥ Ja ibland är det nog så svårt att få något klart som lämnat och ligga. Vi har haft en regning och sval midsommarhelg och jag har passat på att jobba med en riktigt gammal UFO, så någon nytta med dåligt väder också :o) Vilken söt liten kattunge ni har fått, alldeles underbar!!!!

  SvarSlett
 3. Så fine kjoler i et herlig stoff. Ja det passet godt nå med kattungen i hus. Veldig søt! :-)

  SvarSlett