torsdag 9. august 2018

Pinnsvin oppdatering

 Nå har Pure bodd hos oss i snart 2 uker, den har hatt litt opp og ned turer. Har hatt en tur til dyrlegen da den lå helt slapp og stille i buret i ca ett døgn. Dyrlegen konstaterte att alt var bra, bortsettfra att den var litt dehydrert. Det viste seg at den ikke drakk av skålen med vann ,vi hadde satt frem.
 Dyrlegen ga den flere sprøyter med vann, så var den i full vigør igjen. Vi har nå satt inn ett tefat med drikke isteden for. Det funker fint, bortsett fra att vi må sjekke att den har vann hele tiden. Purre bruker det både til vaskefat, do og drikkeskål :-) hi hi.
 I dag veide Purre hele 200 gram, så da feiret vi med en tur ut. Den stor koste seg, bårret nesen ned i gresset, men det var litt skummelt å ta det første steget ut på gresset :-) Men når det først var gjort var det full fart :-)
 Litt vemodig og tenke på at den snart må slippes ut i det fri igjen. Noen som har erfaringer, blir eg glad om dere deler :-) Den må veie 250 gram før den kan slippes løs. Så kanskje til neste helg ???
 Ett lite glimt av noen krukker eg har på terrassen, disse ringblomstene har faktisk overvintret ute fra i fjor :-)
 Holder på å potte om alle staudene eg plantet i vår. Noen har kommet godt i gang , noen har ikke kommet i det hele tatt. Blir spennende og se om det kommer igjen til neste år da :-)
 Masse plommer på treet i år også. Lurer på hva eg skal lage av alle disse plommene :-)
Sees snart igjen :-)

1 kommentar:

  1. Så flotte blomster i hagen din! Det blir vel litt sylting da. Blir det for mye å sylte nå kan de fryses og syltes eller brukes til kaker/desserter senere. Jeg pleier ofte å dele de i to og fjerne kjernen før jeg putter de i fryseren. :-)

    SvarSlett