søndag 26. august 2018

Nytt skoleantrekk + litt om piggen

 Da har lillemor fått seg ett nytt skoleantrekk. Har sydd bukse, genser og hårbånd. Veldig fornøyd, men genseren kunne nok vært litt større.
 Genseren er Key to my hart fra Helt spesiell sy til liten og stor. Det burgunder stoffet er kjøpt på Stoff og stil, stoffet med dådyr på er kjøpt på en salgsgruppe på facebook. Buksen er ett mønster fra Alt om håndarbeid, som eg har brukt som utgangspunkt.
 Fornøyd jente :-)
 Hårbåndet er også sydd etter en av Helt spesiel bøkene. Veldig grei måte å få brukt opp litt reste stoff på. Også blir de jo så søte :-)

 No får eg bare håpe på at ikke det burgunder stoffet farger av, har jo aldri tid til å vaske stoffene før bruk. Tror eg skal hive oppi litt eddik i vaskevannet ;-)
 Piggen ble flyttet ut i hagen i en pallekarm med netting over, da var det ikke lenge før han plutselig var 328 gram. Og tiden var kommet for å slippe han ut i det fri igjen....Det er ca en uke siden nå....
 På bildet her blir han sluppet fri, han virret først rundt beina våre før han krøp under hekken og ble vekke. Vi har satt ut mat til han hver dag, men vi vet jo ikke om det er han eller noen andre som spiser maten..
I går så vi han igjen under plommetreet, hvor han gnaffset i seg plommer . Så kjekt å se at han fremdeles er her i hagen vår. 
Har fri i dag og i morgen, håper på litt tid på sy rommet :-)

1 kommentar:

  1. Flotte skolejenta di! Nydelige klær du har sydd og koselig med hårpynten. Så kjekt at pinnsvinet klarer seg, og veldig kjekt at dere så det igjen i hagen deres. :-)

    SvarSlett