tirsdag 9. februar 2016

Jeg forbereder våren

 I går plantet jeg en hel pose med løker, lykke :-) Kan nesten ikke vente til det begynner å spire og gro rundt meg. Derfor har jeg så smått begynt å planlegge årets hageprosjekter og ikke minst hva jeg skal ha i drivhuset og grønnsakshagen.
 Jeg har sådd to forskjellige tomater, paprika og chili. De har akkurat begynt å spire i vinduskarmen. Jeg har enorme mengder blomsterfrø å så i år, da jeg fikk en hel bunke av mamma og pappa i sommer da de var i Sveits. Gleder meg til å prøve meg på di.
 Ikke mye som tyder på grønnsaker her, om ikke lenge vil nok rabarbraen begynne å spire :-)
 Purren står fremdels, fordi om den ser litt sliten ut.
 Har plantet løk og fylt på med jord rundt rosene mine.

 Julerosene blomstrer, jeg tar vare på de etter at jeg har hatt de i juledekorasjoner, så planter jeg de ut når faren for frost er over. Til neste år tror jeg at jeg må ha en som er burgunder, de er bare så nydelige.
 I denne blomsterkassen har jeg også plantet løk, i tillegg står det en blåregn og to små roser. Blåregnen har jeg hatt i flere år, men den vill ikke blomstre (kanskje jeg må flytte den???).
 Sedumen har begynt å spire. Er utrolig kjekt å gå rundt i hagen og leite etter vårtegn :-)
 Vi har to stooore prosjekter på gang i vår og sommer +++ det ene er å bygge garasje,med terrase ved siden av. Vi har sprengt vekk en stor haug, oppå denne steinrøysen her skal terrassen være.
 I fjord laget vi drivhus og kjøkkenhage, ved siden av der skal vi så plen og lage enda en terrasse.
Her ser dere hvor terrassen skal være, i tillegg skal det være trapp ned fra den terrassen som dere ser helt øverst til høyre. Alt rote dere ser, skal forhåpentligvis få plass i garasjen,,, hrrmmm... blir det plass til bil tro ???

Ha en fin dag allesammen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar