søndag 29. mars 2015

Hage og litt sying .

 Hei igjen. Her feirer vi våren, men jeg har fått tid til å sy en god del også. Blant annet denne sminkepungen (til meg selv ). Har også sydd en haug med puter til båten (bilder kommer), også holder jeg på å sy to topper til i Thaisilke til en dame.
 I dag har jeg og lillemor vert ute i mange timer og plantet og kost oss. Dette er en Ranunkel, tror den er en av de fineste plantene jeg vet om, synd at den er så lite holdbar.
 Har laget til litt små arrangementer rundt om i hagen. Elsker å kjenne varmen fra solen og se hvordan det begynner å spire og gro rundt om :-)
 Her kommer det en Tre Pion, var veldig spent på om denne ville komme igjen i år. Hadde nemlig besøk av seks geiter i hagen i fjord, og de tok noen ordentlige jaffs ut av den. Ser heldigvis ut som at den ikke har tatt skade av det:-)
 Måtte pynte litt i inngangs partiet også, korgen er fylt med sølvtråd, påskeliljer og stemor. Har surret litt halm rundt som pynt.
 Denne fine korgen fikk vi til bryllupet med en stor friland Krysantemum oppi :-)
 I tillegg har jeg også fått pottet om alle agurkene og tomatene mine. Så nå er det stappfult i vinduskarmene mine. I år har gubben lovet å bygge på drivhuset mitt, også skal jeg lage meg en kjøkkenhage i palekarmer. Gleder meg til å sette igang, håper bare at brunsneglene holder seg borte. Tenkte jeg skulle kjøpekobber tape. Noen som har erfaring med det og brunsnegler, så del det gjerne.
Spørs om agurkene blir kjemper før jeg får de ut:-)

Ønsker der alle en god påske :-)

2 kommentarer:

  1. Koselig sminkepung du har sydd. Det er kjekt å sy til seg selv iblant, for det blir fort gaver og bestillinger. Spennende med alle plantprosjektene dine. Jeg syns også ranunkler er så skjønne, men jeg har desverre ikke "grønne fingrer".

    SvarSlett
  2. Så kjekt å se dine hageprosjekter. Jeg hadde mange tulipaner i går...i dag har jeg ingen! Har du noe råd mot rådyr????? Har heller ikke prøvd kobbertape, men har brukt Nemaslug med god virkning:)

    SvarSlett