lørdag 22. november 2014

Re-designkjole og flaske funn i hagen

 Denne kjolen er laget av min oldefars gardin, og skal bli en julegave. Håper mottakeren blir fornøyd :-) Alltid spennende når du gir noe som er hjemme laget, og i hvertfall når du har laget det av noe gammelt.
 Mønsteret er fra boken Handmade, med min egen vri.
Kjolen er forret i overdelen og kantet med prikkete skråbånd fra stoff og stil.
 Gubben har kjøpt seg gravemaskin og har begynt å snu opp ned på hagen. Da kom vi over mye skrot, tror deler av tomten har vært en gammel bossfylling. Vi har funnet masse knust glasskår og masse hele flasker. Tror kanskje de små er medesinflasker og de store øl flasker??? Noen har mål skrevet på, andre ikke.
Fine er de ihvertfall, mange har nå fått plass i hyllen på kjøkkenet.
Visst noen vet noe om flaskene, må dere veldig gjerne skrive det ned. Blir kjempeglad for svar :-)
God helg.

7 kommentarer:

 1. En slik kjole må man vel bli glad for? Det fins jo ingen flere av samme slag;) Og de flaskene var nydelige. Skikkelige skatter.

  SvarSlett
 2. Nydelig kjole! :) Herlig redesign, og for en flott flaskesamling! :D

  SvarSlett
 3. Hvor er kjolen fin- og flaskerne flotte. Da jeg var barn i 1975 flyttede vi til et sted hvor der i bagenden af haven var fyldt affald på- vi fandt i mange år glas og skår derude- og gl. plastik og nylonstrømper som ikke forsvandt i jorden- jeg tror det var normalt i 50 og 60'erne at lave et hul og hælde affald i det og så dække det til - for man havde jo ikke renovationsbiler som idag :-) og som barn var det vældig spændende at finde sine egne potteskår som en amatørarkæolog!

  SvarSlett
 4. Så sør kjole du har sydd, super gjennbruk :)
  Veldig fine flasker dere har funnet!

  SvarSlett
 5. Søt kjole !
  Flaskene er "kjekke å ha" til pynt.

  SvarSlett
 6. Takk for koselig tilbakemelding på sjalene mine! Kjolen ble veldig søt! Noe a det beste er å lage noe av noe gammelt, synes nå jeg. Og flaskene - hvilke funn!

  SvarSlett