mandag 21. januar 2013

Vintersysler

 Her går det i mye forskjellig for tiden, litt sying/strikking, ned vasking av kjøkken, opp pussing av møbler og ikke minst syke barn i tillegg til vanlige sysler. Har litt mer fri fra jobben i de tre første mnd. av året (ikke høytid på ett hagesenter da). Men det er ikke noe problem det for da koser jeg meg med mye annet:-)
 Begynte på denne juleposten før jul, men den ble aldrig ferdig, i går kveld satt jeg meg ned og gjorde siste finish. Den er laget etter innfalsmetoden. Har brukt litt blonder, bilde, stempel, broderi og litt stash.
 Den er forresten ikke helt ferdig, skal ha maljer i helt oppe for å henge den opp. Hadde kunn i gull og det passet ikke synes jeg, så enten må jeg finne på noe annet eller så må jeg på shopping:-)
 Denne T-lys posen sydde jeg også i går kveld, den hører til denne duken.
 Her er pulsvarmer for januar mnd. Som nevnt tidligere er jeg med i en pulsvarmer along, hvor jeg skal strikke ett par i mnd. Gleder meg til februar mønster.
Pulsvarmerne heter Nalu Mitts, mønsteret finner du på Ravlery. Jeg har strikket de i Pt 5.
No skal jeg begynne på fin kjoler til jentene min:-)

6 kommentarer:

 1. Trivelig julepostmappe.
  Pulsvarmere er godt å både inne og ute i blandt.

  SvarSlett
 2. Koselig julepost du lager, sannelig er du tidlig ute med juleforberedelsene;) Pulshansker kommer godt med så kald som vinteren er i år!

  SvarSlett
 3. Det var en stilig julpostbonad som Du sytt. Den ser romantisk ut, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Så fine og kjekke ting du har laget! Det gjør ingen ting at juleposten ikke ble ferdig til jul, men nå er den jo likevel ferdig til neste jul;)Veldig koselig;) Kjekk pose og deilige pulsvarmere også.

  SvarSlett
 5. De babyskoa var kjempe søte. Mye fint du lager! MVH dachsemor

  SvarSlett
 6. Hei så mye fint du lager Hanne.Har lagt meg til som føllger.
  fin fin uke til deg.Kjersti Hisdal.

  SvarSlett