onsdag 4. januar 2012

Litt forskjellig

 Først vill eg begynne med å ønske dere alle ett Godt Nyttår, her er bilde av mine to eldst som nyttårsbukker. En skummel løve (som måtte holde mamma i hånden når dørene ble åpnet), og selvfølgelig Hanna Montana ( med påtvunget strikkegenser og strikke tights).....
 Også lille Thuva moren (til ære for fotografen)
 De første dagene i det nye året har eg bare ryddet på sy rommet og gjort ferdig halvferdige prosjekter. Denne duken hadde bare bilde og stasj igjen, den blir sent til min salgsblogg når eg får tid.
 Dette hjerte har også lagt halvferdig, og har nå fått blonder og bånd. (blir også sent her.)
 Denne toalettvesken skulle vere en julegave, men eg klarte ikke å bli ferdig. Flaks for meg så kan eg gi den i bursdags gave i slutten av mnd i stedet:-)
 Var så heldig å få gavekort på Panduro til jul, og da snopte eg dette ( har til og med litt igjen).
 I posten i dag fikk eg denne flotte pakken:-) Dette var eg så heldig å vinne, på julekalenderen til  denne flotte bloggen. Nydelig garn, firkantede strikkepinner (skal bli morsom og prøve) og en flott bok med masse sokker i. TUSEN TAKK

2 kommentarer:

 1. Så søte nyttårsbukker :-)
  Ikke noe er så godt som når ufoer blir ferdige, jeg er selv en mester til å starte med mye på en gang og ikke bli ferdig... :-)

  -- Godt nytt og kreativt år.

  Sissel

  SvarSlett
 2. Det er den søteste løven jeg har sett på lenge og Hannah Montana var jo sååå kuul , selv med påtvunget genser he he. Det er en deilig følelse når man får unna Ufoer , nå er det lenge siden jeg har hatt den følelsen så kanskje det hadde vært en ide , takk for tipset...Klem fra Bente :)

  SvarSlett