søndag 14. mars 2010

Eventyrteppet
Da var alle eventyrene brodert (har jukset litt med å brodere de på maskin.....). Eg skal sy teppet i helt andre farger, så det blir litt spennende å se hvordan det blir.
De 4 bakerste stoffene skal vere rundt broderiene, de fremste skal vere til 9er blokkene og applikasjonene rundt. Har ikke klart å bestemme meg for ramme og lukkekant enda. Visst noen har ett forslag er det bare til å komme med det:-)

2 kommentarer:

  1. Oi oi oi...dette blir spennende! Gleder meg til å se det ferdig. Jeg har nettopp gjort ferdig mitt i originalfargene, og leker nå med tanken på å sy et til, men i andre farger. Er det vanskelig å sy broderiene på maskin? Bruker du frihåndsquiltefoten da?

    SvarSlett
  2. Hei. og ja det blir kjempe spennende. Ditt teppe var kjempe fint, og utrolig flott att du vill gi det til kreft avd. de trenger virkelig noe kjekt å se på der:-) Det er ikke vanskelig å sy det på maskin når enn har broderimaskin.Da scanner enn det inn på pc'en, gjør litt justeringer også syr maskinen det. Litt prøvelapper blir det jo, men men..

    SvarSlett